Оброблену капусту нарізують на овочерізках або вручну соломкою, квадрати- ками, часточками і січуть.
Обробляють перець стручковий солодкий так: сортують, миють, розрізують уздовж, навпіл, видаляють плодоніжку, насіння разом з м'якоттю і промивають
цьому структура сполучної ткани- у * ^ у ни порушується, що полегшує теплову обробку. Хліб, який входить у котлетну масу, надає виробам пухкості, соковитості, оскільки утримує вологу
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Часник має високі лікувальні властивості, зумовлені його хімічним складом.Оброблену капусту нарізують на овочерізках або вручну соломкою, квадрати- ками, часточками і січуть.
Обробляють перець стручковий солодкий так: сортують, миють, розрізують уздовж, навпіл, видаляють плодоніжку, насіння разом з м'якоттю і промивають
цьому структура сполучної ткани- у * ^ у ни порушується, що полегшує теплову обробку. Хліб, який входить у котлетну масу, надає виробам пухкості, соковитості, оскільки утримує вологу