Популярні рецепти сучасної Української кухні


43 Кращі кулінарні властивості мають сорти буряків з темнозабарвленою м'якот- тю і невеликою кількістю білих кілець на розрізі, середніх розмірів, гаюскоокруг- лої форми (Грибовський, Бордо, Єгипетський). Використовують столові буряки для приготування борщів, салатів, вінегретів, гарнірів.

Людині потрібно на добу 400-500 г вуглеводів, з них 50-100 г моно- і дисаха- ридів.

Капуста квашена І сорту повинна бути рівномірно насічена або нашаткована, солом'яно-жовтого кольору, з рівномірно розподіленими прянощами, кислувато- солонувата на смак, пружна, хрумка
• Н а к р и в а й т е рибу поліетиленовою плівкою при розморожуванні на повітрі: це зменшить випаровування вологи з її поверхні
2011-2017.
by