Популярні рецепти сучасної Української кухні


35 Для дочищання картоплі після механічного обчищання використовують спе- ціальний стіл, в стільниці якого зроблено поглиблення для короткочасного збері- гання обчищеної картоплі у воді, щоб вона не потемніла, і отвори з жолобками для відходів і дочищеної картоплі. Під отворами встановлюють тару відповідно для відходів і дочищеної картоплі. Якщо такого стола немає, то на робочому місці ставлять крісло для працівника, зліва від нього — тару з обчищеною картоплею, перед ним — тару для відходів і дочищеної картоплі.

До складу білків капусти входить сірка, яка зумовлює запах сірководню при тепловій обробці і квашенні капусти.

Вміст води в рибі залежить від її жирності (чим більше жиру, тим менше води) і коливається від 52 до 83 %

М'ясо поросят-молочників одержують від тварин забійною масою від 3 до 6 кг
2011-2017.
by