Популярні рецепти сучасної Української кухні


Обчищені бульби використовують для приготування страв і гарнірів цілими або попередньо нарізаними. Нарізають картоплю механічним способом або вручну.

Продукти складають і зберігають у складських приміщеннях різними способа- ми: стелажним, штабельним, насипним, наливним, підвісним.

В їжу використовують плодове тіло, яке складається з шапочки і ніжки. Хар- чова цінність шапочки вища, ніж ніжки, що містить багато клітковини (фунгіну)

Нарізування напівфабрикатів уручну знижує продуктивність праці в м'ясному цеху. Вже розроблений механізм для нарізування напівфабрикатів дрібними шма- точками (у вигляді брусочків і кубиків) до універсального приводу П-ІІ: пристрій для нарізування м'яса кубиками на основі м'ясорубки МИМ-105
2011-2017.
by