Популярні рецепти сучасної Української кухні


Міститься в горосі, вівсяних крупах, яйцях, сирі, м'ясі, рибі.

Хімічні процеси спричинюють утворення нових речовин, які погіршують хар- чову цінність, смак, запах і колір продукту. Так, при підвищеній температурі під дією природного світла жири окислюються (гіркнуть), томатна паста темніє, кар- топля зеленіє і в ній накопичується соланін.

Надходить мороженою. Використовують для варіння, смаження, приготування заливних страв, З у б а н — (з родини спарових) має високе тіло, сплющене з боків, рожевого кольору, вкрите лускою. Плавники колючі. М'ясо соковите, ніжне, смачне (по- дібне до окуневих). Надходить риба мороженою. Використовують для варіння і смаження

Попереково-смугаста м'язова тканина, або скелетні м'язи, скорочується до- вільно, червоного кольору. Ця тканина займає більшу частину тіла тварини
2011-2017.
by