Популярні рецепти сучасної Української кухні


Морква активізує внутрішньоклітинні окислювально-відновні процеси, регу- лює вуглеводний обмін, має антисептичні, протизапальні знеболюючі властивості.

Макроелементи містяться в продуктах у порівняно великих кількостях. До них належать кальцій, фосфор, магній, залізо, калій, натрій, хлор, сірка.

Випускають окремі види сушених овочів або їх суміш для борщів, юшок. Смак і запах у цих овочів повинні бути властиві сушеним овочам, без стороннього смаку і запаху; колір — близький до кольору свіжого продукту; консистенція еластична, злегка крихка; у картоплі — тверда. Зелень петрушки, селери, кропу повинна мати характерну для висушеного листя форму, зелений колір, консистенцію крихку, допускається легка еластичність

і дрібними шматочками. Для жилкування м'яса використовують середній ніж ку- харської трійки
2011-2017.
by