Зубці — варена страва з ячного солоду і конопляного або макового молока.
57 Стиглість кавунів визначають за плодоніжкою (у дозрілих плодів вона суха), глян- цевою поверхнею і чистим звуком при постукуванні
М'ясо кабанів і свиноматок за віком поділяють на свинину, м'ясо підсвинків і м'ясо поросят-молочників
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Характеристика товарообороту. Товарооборот включає поставку, приймання, відкривання, зберігання і повернення тари.Зубці — варена страва з ячного солоду і конопляного або макового молока.
57 Стиглість кавунів визначають за плодоніжкою (у дозрілих плодів вона суха), глян- цевою поверхнею і чистим звуком при постукуванні
М'ясо кабанів і свиноматок за віком поділяють на свинину, м'ясо підсвинків і м'ясо поросят-молочників