Популярні рецепти сучасної Української кухні


Часточки. Дрібні качани білоголової і савойської капусти розрізують уздовж на 4 частини і використовують для варіння, припускання, смаження після відварювання.

Під час роботи працівник повинен стояти прямо, не сутулячись. При непра- вильному положенні корпуса він швидко стомлюється.

За характером покриву шкіри рибу поділяють на лускату, безлускату і з кістко- вими лусками "жучками". До лускатої риби належать: судак, лящ, кета, лин, зу- бан, короп, карась та ін.; до безлускатої — сом, вугор, минь. Рибу з дрібною лускою (зубатка, навага) обробляють так, як ту, що без луски, тому її умовно відносять до цієї групи. "Жучками" (шипами) вкрита осетрова риба

Фаршировану рибу панірують у борошні, смажать
2011-2017.
by