Популярні рецепти сучасної Української кухні


Для підтримування в організмі кислотно-лужної рівноваги необхідно правильно поєднувати у харчуванні продукти, що містять мінеральні речовини лужної дії (кальцій, магній, натрій), на які багаті молоко, овочі, фрукти, картопля, і кислот- ної (фосфор, сірка, хлор), що характерно для м'яса, риби, яєць, хліба, круп.

Гребінці. Карбовану моркву розрі- зають уздовж навпіл, а потім навскіс 0,2 см завтовшки — для оформлення страв.

Використовують для холодних закусок (фаршированих, заливних), перших і других (варених, припущених і смажених) страв

Вибивання. Січену натуральну і котлетну масу вибивають. При цьому маса збагачується повітрям, стає більш однорідною, а вироби пухкими
2011-2017.
by