Популярні рецепти сучасної Української кухні


При обробці зеленої цибулі відрізують корінці, зачищають білу частину, вида- ляють в'ялі, пожовклі і загнилі пера, потім промивають у великій кількості холод- ної води у ванні з решітчастим настилом, міняючи воду, кілька разів обполіскують під проточною водою, викладають у решето і обсушують.

Морква активізує внутрішньоклітинні окислювально-відновні процеси, регу- лює вуглеводний обмін, має антисептичні, протизапальні знеболюючі властивості.

*Не з б е р і г а й т е свіжі гриби: вони швидко псуються

Отже, корейка як напівфабрикат великим шматком — це спинна (реберна) і поперекова (ниркова) частина з реберними кістками не більше 8 см завдовжки, з м'ясом і жиром, без спинних хребців і поперечних відростків
2011-2017.
by