Мікроорганізми — це бактерії, дріжджі, плісені, які спричинюють бродіння, гниття, пліснявіння.
8. Складіть таблицю форм нарізування картоплі
Яловичину, баранину, козлятину і м'ясо кролів ділять на І і II категорії
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Вітамін В]2 (ціанкобаламін) міститься в печінці, нирках, молочних продуктах, яєчному жовтку та ін. Вітамін В|2 бере участь у процесі синтезу білків, сприяє утворенню червоних кров'яних тілець. Відсутність його в організмі спричинює злоякісну анемію.Мікроорганізми — це бактерії, дріжджі, плісені, які спричинюють бродіння, гниття, пліснявіння.
8. Складіть таблицю форм нарізування картоплі
Яловичину, баранину, козлятину і м'ясо кролів ділять на І і II категорії