Популярні рецепти сучасної Української кухні


Щоб відкрити дерев'яну бочку, спочатку збивають за допомогою набойки і дерев'яного молотка або знімають знімачем верхній обруч, а середній обруч підніма- ють на 2-3 см вгору. Закупорювальне дно піднімають за допомогою фігурного важеля. Способи правильного відкривання ящиків і дерев'яних бочок показано на рис. 4.

' О б ч и щ а й т е шкірку моркви, петрушки, селери, пастернаку гострим ножем і дуже тоненько, щоб вони не потемніли.

§ 3. Організація обробки риби Основна мета обробки риби — видалення неїстівних частин і підготовка її до теплової обробки. Первинну обробку риби здійснюють у рибному або м'ясо-риб- ному цехах залежно від потужності підприємства

онних напівфабрикатів: На робочих місцях другої техноло- ... . . , гічної лінії (рис. 69) встановлюють ви- 1 — місткість пересувна з напівфабрикатами ве-
2011-2017.
by