Популярні рецепти сучасної Української кухні


§ 5. Характеристика й обробка коренеплодів Коренеплоди — це овочі, в яких їстівний потовщений стрижневий корінь. До них належать: морква, столовий буряк, редиска, редька, ріпа, бруква, біле коріння петрушки, пастернаку, селери, хріну.

Мальтоза (солодовий цукор) наявна у невеликій кількості в продуктах. Вміст її підвищують штучно пророщуванням зерна, в якому мальтоза утворюється з крох- малю під дією ферментів.

Використовують натуральні консерви для салатів, перших, других страв і гарнірів

* Не р о з р у б у й т е туші, півтуші і четвертини м'яса на малі частини перед розморожуванням: м'ясо відтає швидше, але втратить багато м'ясного соку і пожив них речовин, погіршиться якість готових страв
2011-2017.
by