Популярні рецепти сучасної Української кухні


Міститься в горосі, вівсяних крупах, яйцях, сирі, м'ясі, рибі.

Кульки, горішки, груші вирізують з сирої картоплі за допомогою спеці- альних виїмок (рис. 10) або засто- совують спосіб обточування. Вико- ристовують для варіння і смаження у фритюрі.

До родини тріскових відносять також хека і мерлузу. Вони мають два спинних і один анальний плавники, вусик відсутній. М'ясо біле, ніжне, смак і аромат його кращий, ніж у тріски. Воно містить до 4 % жиру

Для цього пласт занурюють у гарячу воду (95 °С) на 2-3 хв так, щоб м'якоть була над водою. Потім пласт виймають з води, перекладають на стіл шкірою догори і швидко зчищають ножем з поверхні риби кісткові "жучки". Обшпарювання не тільки полегшує видалення "жучків", а й зменшує утворення згустків білків на поверхні риби при її тепловій обробці. Воду, що залишилася після обшпарювання риби, не використовують
2011-2017.
by