Популярні рецепти сучасної Української кухні


В кулінарії часник використовують у натуральному вигляді як приправу до салатів, соусів, маринадів, перших і других страв.

4. Як приймають товар за кількістю? 5. У які терміни перевіряють якість продуктів і напівфабрикатів? 6. Як перевіряють свіжість мороженого м'яса, риби? 7. У яких приміщеннях зберігають продукти, що швидко псуються, напівфабрикати, овочі та сухі продукти? 8. Яку температуру і відносну вологість слід підтримувати у складських приміщеннях? 9. Способи складання продуктів.

Для приготування борщів можна також вживати гичку ранніх буряків і обчи- щені качани білоголової капусти

При розбиранні риби на філе без кісток і шкіри (чисте філе) рибу не обчища- ють від луски, оскільки вкрита лускою шкіра не так рветься і з неї краще зрізуєть- ся м'якоть. Після видалення реберних кісток філе кладуть на обробну дошку шкірою донизу, хвостом до себе і, відступивши від його кінця на 1 см, зрізують м'якоть з шкіри, тримаючи ніж під кутом і ведучи його впритул до неї (рис. 51)
2011-2017.
by