Популярні рецепти сучасної Української кухні


Інулін є у значній кількості (до 20 %) в топінамбурі, часнику, корені цикорію.

При обробці у цибулі-порею відрізують корінці, зніма- ють пожовкле і гниле листя, відрізують зелену частину стебла, розрізують уздовж, щоб краще змити пісок і землю, потім миють холодною водою так, як і цибулю зелену.

Перед використанням овочевих консервів їх якість визначають зовнішнім огля- дом банки і за органолептичними, хімічними і бактеріологічними показниками консервованих продуктів

§ 5. Обробка безлускатої та окремих видів риби Риба без луски вкрита шаром слизу, має щільну, темного кольору і неприємну на смак шкіру, яку при обробці необхідно знімати
2011-2017.
by