Соломка. Нарізують буряки так, як картоплю, для борщів (крім селянського і полтавського), маринаду овочевого.
65 Використовують солоні томати для приготування перших страв, холодних за- кусок, як додатковий гарнір до страв з м'яса, птиці, риби. Перед використ а н н я м їх виймають з розсолу, сортують і промивають холодною водою
Аналогічно видаляють анальний плавник, решту плавників відрізують або відру- бують
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Відсутність вітамінів у їжі спричинює захворювання — авітаміноз. Недостатнє споживання вітамінів викликає гіповітаміноз, а надлишкове споживання жиро- розчинних вітамінів — гіпервітаміноз.Соломка. Нарізують буряки так, як картоплю, для борщів (крім селянського і полтавського), маринаду овочевого.
65 Використовують солоні томати для приготування перших страв, холодних за- кусок, як додатковий гарнір до страв з м'яса, птиці, риби. Перед використ а н н я м їх виймають з розсолу, сортують і промивають холодною водою
Аналогічно видаляють анальний плавник, решту плавників відрізують або відру- бують