Коренеплоди звичайного сорту можуть мати до 1 % залишків землі, допус- кається до 5 % (в сукупності) коренеплодів з тріщинами, неправильної форми, з механічними пошкодженнями, зів'ялих.
Отруєння можуть спричинити також загнилі й перестиглі їстівні гриби
Щільна сполучна тканина має дуже розвинені колагенові волокна, які роз- міщені паралельними пучками. Вона дуже міцна, стійка до нагрівання і механічної обробки, входить до складу сухожилків, зв'язок, оболонок м'язів, кісток, хрящів
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Калорійність — важливий показник харчової цінності продуктів, вимірюється в кілокалоріях (ккал) або в кілоджоулях (кДж). Одна кілокалорія дорівнює 4,184 кілоджоуля.Коренеплоди звичайного сорту можуть мати до 1 % залишків землі, допус- кається до 5 % (в сукупності) коренеплодів з тріщинами, неправильної форми, з механічними пошкодженнями, зів'ялих.
Отруєння можуть спричинити також загнилі й перестиглі їстівні гриби
Щільна сполучна тканина має дуже розвинені колагенові волокна, які роз- міщені паралельними пучками. Вона дуже міцна, стійка до нагрівання і механічної обробки, входить до складу сухожилків, зв'язок, оболонок м'язів, кісток, хрящів