Популярні рецепти сучасної Української кухні


Ароматичні речовини. До них належать ефірні олії й екстрактивні речовини.

50 У кулінарії цибулю всіх сортів використовують для заправляння перших страв, соусів і других страв. Солодкі і напівгострі сорти придатні у свіжому вигляді для салатів, на гарнір до м'яса, гострі — для маринування.

* О г і р к и , засолені у відкритому посуді, не запліснявіють, якщо зверху поклас- ти наструганий хрін

К р е в е т к и — морські рачки до 15 см завдовжки, масою 75 г. М'ясо креве- ток, як і м'ясо крабів, — джерело білка і мінеральних речовин. Креветки надходять свіжозамороженими, варено-охолодженими, а також консервованими. Морожені креветки розморожують на повітрі при температурі 18-20 °С протягом двох годин для того, щоб розділити блок на частини. Розморожувати повністю креветки не рекомендується, оскільки голови їх потемніють і погіршиться зовнішній вигляд
2011-2017.
by