Популярні рецепти сучасної Української кухні


Бульби обчищеної картоплі повинні бути чисті, без темних плям, залишків вічок і шкірки, запах — властивий свіжообчищеній картоплі, колір — від білого до кремового, поверхня гладенька, може бути трохи підсохлою, але не сухою і не в'ялою.

Гострий і гіркий смак цибулі, хріну, редьки, редиски зумовлений вмістом у глікозидів. У великих кількостях глікозиди отруйні. Бульби картоплі, зелені томати, баклажани містять отруйний глікозид соланін, хрін — синігрин.

Губчасті гриби — білий гриб, підосичник, підберезник, маслюк, моховик (рис

Гладенькі м'язи мають травні, дихальні органи і діафрагму. Вони скорочують- ся ритмічно, тканина майже безколірна
2011-2017.
by