У продуктах вода може перебувати у вільному і зв'язаному стані.
Специфічний різкий запах морської риби зумовлений присутністю в ній азо- тистих речовин — амінів
Приготування тіста кляр. Просіяне борошно розводять теплим молоком або водою (20-30 °С), розмішують, щоб не було грудочок, додають олію, розтерті сирі жовтки яєць, сіль і залишають на 10-15 хв для набухання клейковини. Перед смаженням у тісто вводять збиті білки яєць і обережно перемішують
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Пектинова і пектова кислоти утворюються з пектину під дією ферментів при перестиганні плодів і надають їм кислого смаку.У продуктах вода може перебувати у вільному і зв'язаному стані.
Специфічний різкий запах морської риби зумовлений присутністю в ній азо- тистих речовин — амінів
Приготування тіста кляр. Просіяне борошно розводять теплим молоком або водою (20-30 °С), розмішують, щоб не було грудочок, додають олію, розтерті сирі жовтки яєць, сіль і залишають на 10-15 хв для набухання клейковини. Перед смаженням у тісто вводять збиті білки яєць і обережно перемішують