Популярні рецепти сучасної Української кухні


Паровий спосіб. Картоплю обробляють парою під високим тиском. Внас- лідок значного перепаду тиску поверхневий шар розварюється. При вивантаженні картоплі з апарата її шкірка відстає, а при промиванні вона легко знімається.

Значний вміст мінеральних солей у цибулі сприяє нормалізації водно-сольового обміну в організмі. Цибулю вживають як лікувальний засіб проти цинги, грипу, ан- гіни, катару верхніх дихальних шляхів, вона нормалізує роботу серця, травних органів.


86 бенкетних страв (судака, лососевих). Процес обробки риби (крім окуневих) скла- дається з таких операцій: розморожування мороженої риби, обчищання луски, видалення плавників, зябер, очей, нутрощів (через розріз на черевці), промивання (рис. 41)
2011-2017.
by