Популярні рецепти сучасної Української кухні


Залежно від способу одержання врожаю розрізняють овочі відкритого і закри- того грунту, грунтові, парникові, тепличні.

§ 8. Інші речовини, що входять до складу продуктів харчування Органічні кислоти. Містяться в плодах і овочах у вільному стані, а також утво- рюються в процесі переробки (при квашенні). До них відносять оцтову, молочну, лимонну, яблучну, бензойну та інші кислоти. В поєднанні з іншими речовинами вони надають продуктам відповідного смаку, беруть участь в обміні речовин в організмі людини, збуджують травні залози, деякі з них застосовують при консер- вуванні.

Засвоюваність та енергетична цінність грибів невисокі

Воно ніжніше, ніж свинина, світлого кольору
2011-2017.
by