Популярні рецепти сучасної Української кухні


Значного поширення набули функціональні місткості, які використовують для приготування, зберігання і транспортування напівфабрикатів, і засоби їх пере міщення (див. рис. 1).

Вони ще не придатні для споживання.

При зберіганні мороженої риби в її тканинах відбуваються незворотні процеси (денатурація білків, окислення жиру), що знижує її харчову цінність. За умови суворого додержання режиму зберігання і розморожування ці зміни незначні

Рибу розморожують на повітрі, обчищають луску, видаляють плавники, голо- ву, нутрощі (через розріз у черевці), зачищають внутрішню порожнину, промива- ють і обсушують. Потім кладуть на чисту суху обробну дошку і, починаючи з хвоста або голови, зрізують половину риби — філе (рис. 49), ніж ведуть паралель- но до хребта, але так, щоб на ньому не залишилося зверху м'якоті
2011-2017.
by