Особливо часто пліснявіють овочі, плоди, зерно-борошняні продукти, вершкове масло при підвищеній вологості.
8. Складіть таблицю форм нарізування картоплі
•Не з г и н а й т е і не стискайте рибу при її розбиранні —з неї витікатиме сік
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Скляну тару відкривають спеціальними ключами або штопором. € Тару зберігають в окремих приміщеннях штабельним або стелажним спосо- бом, окремо за видом (бочки, ящики, овочеві, консервні), якістю (потребує ре- 26 монту, не потребує ремонту, тара-брак, тара-матеріал). Ящики і бочки зберігають штабелями на підтоварниках заввишки не більше 2 м. Тару, що має специфічний запах (оселедців, риби), зберігають окремо. Мішки витрушують, просушують, за- шивають (якщо потрібно) і складають купками по 10 шт. за видом і категорією.Особливо часто пліснявіють овочі, плоди, зерно-борошняні продукти, вершкове масло при підвищеній вологості.
8. Складіть таблицю форм нарізування картоплі
•Не з г и н а й т е і не стискайте рибу при її розбиранні —з неї витікатиме сік