Популярні рецепти сучасної Української кухні


Шпинат характеризується високим вмістом білків (2,9 %) і заліза, завдяки цьому його рекомендують при недокрів'ї.

Морква активізує внутрішньоклітинні окислювально-відновні процеси, регу- лює вуглеводний обмін, має антисептичні, протизапальні знеболюючі властивості.

Солоні томати. Перед засолюванням свіжі томати сортують за ступенем дости- гання на червоні, рожеві, бурі, молочні, зелені. Потім їх миють і солять так само, як і огірки. Концентрація розсолу — 7-8 %

На підприємствах середньої потужності (ресторани, їдальні), які працюють на сировині, організовують м'ясо-рибні цехи. Процес обробки м'яса і виготовлення напівфабрикатів здійснюють на дільниці обробки м'яса. Технологічний процес тут менш механізований
2011-2017.
by