Популярні рецепти сучасної Української кухні


Протопектин входить до складу міжклітинних пластин, які з'єднують клітини між собою. Багато його в недостиглих плодах і овочах, при достиганні ЯКИХ 11 протопектин під дією ферментів переходить у пектин, а плоди і овочі розм'як- шуються.

Кожна група продуктів потребує певних умов зберігання, залежно від їх влас- тивостей, тому у складських приміщеннях підтримують необхідну температуру і вологість повітря (табл. 1), додержуються вимог і правил санітарії та гігієни.

• З б е р і г а й т е солоні і квашені овочі в розсолі. Якщо солоні огірки заплісня- віли, треба злити розсіл, огірки промити холодною солоною водою і щільно закласти в інший посуд, добре вимитий і ошпарений окропом, залити свіжим міцним розсолом, зверху покласти дерев'яний кружок і невеликий гніт, щоб розсіл покривав кружок

Приготування начинки. Оброблені сушені гриби варять до готовності, потім дрібно шаткують і смажать разом з посіченою цибулею
2011-2017.
by