Популярні рецепти сучасної Української кухні


Плодові овочі. В їжу використовують плоди і насіння рослин. Цю групу по- діляють на такі підгрупи: гарбузові — огірки, гарбузи, кабачки, патисони, кавуни, дині; томатні — томати, баклажани, стручковий перець; бобові — горох, квасоля, боби; зернові — цукрова кукурудза.

Варені буряки нарізують кульками, зірочками, гребінцями для оформлення холодних страв.

Розморожену рибу не зберігають, її відразу обробляють і використовують для приготування страв

Лопаткову частину відокремлюють так само, як і в яловичої туші. У баранини і телятини після відокремлення лопаткової частини відрубують шийну частину між останнім шийним і першим спинним хребцями, по лінії від виступу грудної кістки в напрямі до першого остистого відростка хребта
2011-2017.
by