Популярні рецепти сучасної Української кухні


Наливний спосіб використовують для зберігання рідких продуктів: олії, смета- ни, молока, які надходять у бочках, бідонах.

Моркву однакового діаметра об- точують, потім карбують корінчастим або карбувальним ножем, з карбованої моркви нарізують зірочки, шестерні, гребінці.

Квашення (соління) — поширений спосіб консервування, який грунтується на утворенні молочної кислоти при зброджуванні цукрів молочно-кислими бактері- ями, які є на поверхні сировини й у повітрі. Молочна кислота пригнічує життє- діяльність гнильних бактерій. Для прискорення процесу нагромадження молочної кислоти краще використовувати сировину, яка містить значну кількість цукрів (капусту — 5 %, огірки — 2,5 %, томати — 3,5 %)

*Не з а б у в а й т е вирізати внутрішню частину задньої ноги, бо при подаль- шому обвалюванні тазостегнової частини ви пошкодите її
2011-2017.
by