Популярні рецепти сучасної Української кухні


У кулінарії вживають такі сорти моркви: Паризька каротель (коротка), Геран- да, Нантська (напівдовга), Валерія (довга).

Савойська капуста зовні схожа на білоголову, але має ніжне, трохи зморшкува- те, ніби гофроване, кучеряве листя світло-зеленого кольору, яке утворює пухку головку. За смаком нагадує цвітну капусту. Савойська капуста містить більше азотистих і мінеральних речовин, ніж білоголова. Використовують так, як білого- лову, крім квашення.

77 М'ясо тріскових біле, ніжне, не має міжм'язових кісток, нежирне (до 1 % жиру)

102 ' Рулет. Підготовлену котлетну масу кладуть на мокру полотняну серветку, на- дають форму прямокутника 1,5-2,0 см завтовшки, 18-20 см завширшки, посере- дині уздовж кладуть начинку, краї маси з'єднують за допомогою серветки так, щоб один край маси покривав другий
2011-2017.
by