Популярні рецепти сучасної Української кухні


Для обчищання картоплі та коренеплодів уручну на робочому місці встанов- люють крісло для працівника, зліва від нього — тару з необробленими овочами, перед ним — окремо тару для оброблених овочів і для відходів.

На робочих місцях важливо скоротити частку ручної праці в загальних трудо- вих затратах. Цьому сприяє активна участь раціоналізаторів і винахідників у роз- робці і впровадженні прогресивного обладнання. Було розроблено і впроваджено машину для розбирання тушок птиці, пристрій для нарізування напівфабрикатів до універсальної машини П-11, пристрій для нарізування гуляша на основі м'ясо- рубки МИМ-105, машину для розкачування тіста для чебуреків та ін.

Томатні овочі — томати, баклажани, перець стручковий гіркий і солодкий

М'ясо старих тварин має темне забарвлення м'язів, грубу, щільну, великозер- нисту будову, внутрішній жир жовтого кольору
2011-2017.
by