Форми нарізування буряків, їх кулінарне використання.
Б і о л о г і ч н и й бомбаж зумовлений діяльністю мікроорганізмів, які при порушенні режиму стерилізації зберігають життєдіяльність. Ці мікроорганізми спричинюють псування продуктів
Шийну частину свинини використовують для смаження цілою, тушкування порціонними і дрібними шматочками
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Інулін є у значній кількості (до 20 %) в топінамбурі, часнику, корені цикорію.Форми нарізування буряків, їх кулінарне використання.
Б і о л о г і ч н и й бомбаж зумовлений діяльністю мікроорганізмів, які при порушенні режиму стерилізації зберігають життєдіяльність. Ці мікроорганізми спричинюють псування продуктів
Шийну частину свинини використовують для смаження цілою, тушкування порціонними і дрібними шматочками