Популярні рецепти сучасної Української кухні


Механічний спосіб. При централізованому виробництві напівфабрикату "Картопля сульфітована" бульби обробляють на потоково-механізованих лініях типу ПЛСК. Процес складається з таких послідовних операцій: сортування, калі- брування, миття, механічне обчищання, ручне дочищання, промивання, сульфі- тація, дозування, пакування, зберігання і реалізація (рис. 14).

10 Фруктоза (фруктовий цукор) міститься у плодах, ягодах, овочах. Вона солод- ша, ніж глюкоза і сахароза, не підвищує вмісту цукру в крові. У печінці швидко перетворюється на глікоген.

Термін зберігання напівфабрикату 24 год при температурі 4 °С, на заготівель- ному підприємстві — не більш ніж 8 год

О б с у ш у й т е обмите м'ясо: його легше і швидше розбирати
2011-2017.
by