Популярні рецепти сучасної Української кухні


Для звичайних сортів допускаються механічні пошкодження — до 5 %, наяв- ність прилиплої землі —до 1 %, розміри бульб, менші встановленої норми, —до 5 %.

До простих форм нарізування відносять: соломку, брусочки, кубики, часточки, скибочки, кружальця (рис. 15). При нарізуванні соломки, скибочок вручну застосовують спосіб шаткування.

Томати збуджують апетит, посилюють виділення шлункового соку, позитивно впливають на процес травлення. У дієтичному харчуванні їх рекомендують при захворюванні системи кровообігу, порушенні обміну речовин, ожирінні й анемії

Свинина надходить тушами і півтушами. її використовують для смаження, тушкування, варіння
2011-2017.
by