Популярні рецепти сучасної Української кухні


Брусочки. Сиру моркву нарізують упоперек на циліндри 3,5-4,0 см заввишки, потім на пластинки 0,5 см завтовшки і брусочки. Використовують для припускання, шпигування м'яса, приготування юшки з макаронами, бульйону з овочами.

Картопля відбірна ранніх і пізніх сортів повинна бути однорідною за формою і забарвленням.

Використовують тріскові для тушкування, варіння, смаження, запікання, при- готування котлетної маси, для холодних закусок

Кульки рибні. До котлетної маси додають пасеровану ріпчасту цибулю, сіль, перець, перемішують, вибивають, порціонують, надають форму кульок діаметром до 3 см (4 шт. на порцію), змочують у яйцях, обкачують у сухарях, смажать у жирі
2011-2017.
by