Гребінці. Карбовану моркву розрі- зають уздовж навпіл, а потім навскіс 0,2 см завтовшки — для оформлення страв.
Вміст води в рибі залежить від її жирності (чим більше жиру, тим менше води) і коливається від 52 до 83 %
'Не в и к о р и с т о в у й т е житній хліб: вироби матимуть кислуватий смак і запах
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Васильки. Мають сильний приємний аромат гвоздики або мускатного горіха і пряний солонуватий смак. В їжу використовують листя і молоді пагони свіжими і сушеними. Зелень вживають як приправу до м'ясних, рибних і овочевих страв, соків, салатів, сиру, перших страв і при солінні овочів. Порошок з сухого листя може заміняти перець.Гребінці. Карбовану моркву розрі- зають уздовж навпіл, а потім навскіс 0,2 см завтовшки — для оформлення страв.
Вміст води в рибі залежить від її жирності (чим більше жиру, тим менше води) і коливається від 52 до 83 %
'Не в и к о р и с т о в у й т е житній хліб: вироби матимуть кислуватий смак і запах