Процес перетворення сировини на готову продукцію називається технологіч- ним. Він складається з послідовних стадій: приймання і зберігання сировини; обробка сировини і виробництво напівфабрикатів; виробництво готової продукції; реалізація готової продукції.
Використовують тріскові для тушкування, варіння, смаження, запікання, при- готування котлетної маси, для холодних закусок
Гладенькі м'язи мають травні, дихальні органи і діафрагму. Вони скорочують- ся ритмічно, тканина майже безколірна
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Безцехова структура виробництва характерна для доготівельних підприємств,' що працюють на напівфабрикатах і мають невелику виробничу програму й обме- жений асортимент продукції власного виробництва (спеціалізовані закусочні, Ідальні-доготівельні та ін.). На таких підприємствах практикують функціональний розподіл праці, тобто всі операції виконують одна або дві виробничі бригади, які підпорядковуються завідуючому виробництвом.Процес перетворення сировини на готову продукцію називається технологіч- ним. Він складається з послідовних стадій: приймання і зберігання сировини; обробка сировини і виробництво напівфабрикатів; виробництво готової продукції; реалізація готової продукції.
Використовують тріскові для тушкування, варіння, смаження, запікання, при- готування котлетної маси, для холодних закусок
Гладенькі м'язи мають травні, дихальні органи і діафрагму. Вони скорочують- ся ритмічно, тканина майже безколірна