Фтор бере участь у формуванні зубів і кісткового скелету, міститься у питній воді.
Розморожену рибу не зберігають, її відразу обробляють і використовують для приготування страв
При обвалюванні тазостегнової частини її кладуть на дошку зовнішнім боком донизу, вирізують клубову (тазову) кістку і крижові хребці. Вздовж стегнової кістки розрізують м'якоть і вирізують шар м'якоті — внутрішню частину. Після цього вирізують стегнову кістку і відрізують гомілку. М'якоть, що залишилась, розділя- ють по плівках на частини — верхню, бокову і зовнішню. Шматки м'яса зачища- ють від сухожилків, зайвого жиру, зрізують закраїни
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Дочищена картопля по жолобку надходить на середню стрічку транспортера — до сульфітаційної машини.Фтор бере участь у формуванні зубів і кісткового скелету, міститься у питній воді.
Розморожену рибу не зберігають, її відразу обробляють і використовують для приготування страв
При обвалюванні тазостегнової частини її кладуть на дошку зовнішнім боком донизу, вирізують клубову (тазову) кістку і крижові хребці. Вздовж стегнової кістки розрізують м'якоть і вирізують шар м'якоті — внутрішню частину. Після цього вирізують стегнову кістку і відрізують гомілку. М'якоть, що залишилась, розділя- ють по плівках на частини — верхню, бокову і зовнішню. Шматки м'яса зачища- ють від сухожилків, зайвого жиру, зрізують закраїни