Характеристика товарообороту. Товарооборот включає поставку, приймання, відкривання, зберігання і повернення тари.
Неповноцінний білок сполучної тканини колаген (15 %) під дією теплової обробки легко переходить у глютин, отож м'ясо риби розм'якшується швидше, ніж м'ясо свійських тварин
Рис. 50. Зрізування реберних кісток. Рис. 51. Зрізування м'якоті зі шкіри
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Обробка бульбоплодів. Бульбоплоди обробляють механічним або термічним способом. Найпоширеніший механічний спосіб.Характеристика товарообороту. Товарооборот включає поставку, приймання, відкривання, зберігання і повернення тари.
Неповноцінний білок сполучної тканини колаген (15 %) під дією теплової обробки легко переходить у глютин, отож м'ясо риби розм'якшується швидше, ніж м'ясо свійських тварин
Рис. 50. Зрізування реберних кісток. Рис. 51. Зрізування м'якоті зі шкіри