Популярні рецепти сучасної Української кухні


Пектинові речовини мають бактерицидні властивості і позитивно впливають на процес травлення. Пектин виводить з організму важкі метали і радіонукліди.

Верхні 2-3 лусочки при достиганні цибулі підси- хають, утворюючи "сорочку", яка захищає м'я- систі лусочки від висихання і пошкодження мікроорганізмами. Верхня звужена частина ци- булини називається шийкою (рис. 22).

§ 3. Організація обробки риби Основна мета обробки риби — видалення неїстівних частин і підготовка її до теплової обробки. Первинну обробку риби здійснюють у рибному або м'ясо-риб- ному цехах залежно від потужності підприємства

Після обсушування м'ясо подається на ваги ВМЦ-1М, де працівник цеху веде облік сировини, яка надходить для обробки
2011-2017.
by