Популярні рецепти сучасної Української кухні


Залежно від якості ранню картоплю поділяють на два товарних сорти: відбірний і звичайний; пізню — на відбірну високоцінних сортів, відбірну і звичайну.

12. Від чого залежать колір, смак і аромат продуктів? 13. Визначте і порівняйте енергетичну цінність 350 г таких продуктів харчування: картоплі, капусти білоголової, столових буряків, печінки яловичої, хліба житнього і пшеничного з борошна II сорту.

Надходить мороженою. Використовують для варіння, смаження, приготування заливних страв, З у б а н — (з родини спарових) має високе тіло, сплющене з боків, рожевого кольору, вкрите лускою. Плавники колючі. М'ясо соковите, ніжне, смачне (по- дібне до окуневих). Надходить риба мороженою. Використовують для варіння і смаження

87 Потрошать рибу через розріз у черевці (рис
2011-2017.
by