27 Крім цехів на виробництві передбачено допоміжні приміщення — для миття кухонного посуду, миття і зберігання тари для напівфабрикатів (функціональних місткостей), для нарізування хліба та ін.
У кулінарії кабачки використовують для приготування салатів, перших страв, тушкування, фарширування, маринування
М'якоть лопаткової частини і пружка перед варінням згортають рулетом і пе- рев'язують
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Полісахариди — складні вуглеводи, утворені з багатьох молекул глюкози. До них належать крохмаль, глікоген, інулін, клітковина. Вони несолодкі, тому нази- ваються несахароподібними вуглеводами.27 Крім цехів на виробництві передбачено допоміжні приміщення — для миття кухонного посуду, миття і зберігання тари для напівфабрикатів (функціональних місткостей), для нарізування хліба та ін.
У кулінарії кабачки використовують для приготування салатів, перших страв, тушкування, фарширування, маринування
М'якоть лопаткової частини і пружка перед варінням згортають рулетом і пе- рев'язують