21 Склад для овочів розміщують у підвальному приміщенні з доброю вентиля цією, без природного освітлення, оскільки на світлі руйнується вітамін С, а кар- топля зеленіє і проростає.
Для приготування борщів можна також вживати гичку ранніх буряків і обчи- щені качани білоголової капусти
З м'якоті видаляють кістки і готують начинку (як для фарширування щуки)
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Запитання і завдання для повторення 1. Від чого залежить хімічний склад і харчова цінність продуктів харчування? 2. Роль води у процесі обміну речовин і її вплив на харчову цінність.21 Склад для овочів розміщують у підвальному приміщенні з доброю вентиля цією, без природного освітлення, оскільки на світлі руйнується вітамін С, а кар- топля зеленіє і проростає.
Для приготування борщів можна також вживати гичку ранніх буряків і обчи- щені качани білоголової капусти
З м'якоті видаляють кістки і готують начинку (як для фарширування щуки)