Популярні рецепти сучасної Української кухні


Підприємства з повним технологічним процесом — це підприємства великої по- тужності, де обробляють сировину, виробляють напівфабрикати і готову продукцію для реалізації в своїх залах, а також у буфетах і магазинах кулінарії. До них нале- жать комбінати харчування, ресторани, комплексні підприємства масового харчу- вання, ці підприємства повинні мати складські та виробничі приміщення (цехи).

За походженням розрізняють жири тваринні, які добувають з жирової тканини тваринних продуктів, і рослинні — з насіння рослин і плодів.

Оброблені артишоки зберігають не більше 1 год у підкисленій холодній воді. Пе- ред варінням їх перев'язують шпагатом для збереження форми

Приготування тіста кляр. Просіяне борошно розводять теплим молоком або водою (20-30 °С), розмішують, щоб не було грудочок, додають олію, розтерті сирі жовтки яєць, сіль і залишають на 10-15 хв для набухання клейковини. Перед смаженням у тісто вводять збиті білки яєць і обережно перемішують
2011-2017.
by