Популярні рецепти сучасної Української кухні


При обробці зеленої цибулі відрізують корінці, зачищають білу частину, вида- ляють в'ялі, пожовклі і загнилі пера, потім промивають у великій кількості холод- ної води у ванні з решітчастим настилом, міняючи воду, кілька разів обполіскують під проточною водою, викладають у решето і обсушують.

Для тушкування ріпу і брукву нарізують часточками або кубиками (як картоплю).

Перед використанням солоні і мариновані гриби відокремлюють від розсолу, сортують за розміром і якістю, видаляють спеції, великі екземпляри нарізують

97 Оброблені, обшпарені і зачищені від хрящів пласти використовують цілими або нарізують на порціонні шматочки. Пласти кладуть на дошку шкірою донизу і, починаючи з хвоста, нарізують на порції 1-1,5 см завтовшки упоперек волокон з шкірою або без неї; ніж тримають під кутом 30°
2011-2017.
by