Популярні рецепти сучасної Української кухні


Джерелом постачання організму вуглеводів є рослинні продукти, в яких вони представлені у вигляді моно-, ди- і полісахаридів.

Салат, шпинат і щавель повинні мати свіже, чисте, незагрубіле, яскраво за- барвлене листя без квіткового стебла. Довжина листя у щавлю не менше 5 см, у шпинату — 6 см, в салату — 8 см. Допускається в щавлю 5% маси сухого, забруд- неного і пожовклого листя і 1 % бур'янів, в салату — до 2% відпалого від розетки листя і 1% прилиплої до корінців землі.

Н о т о т е н і я — (з родини нототенійових) досить велика риба масою 1,5-8 кг

Процеси обробки риби лускатої, безлускатої, осетрової, для фарширування' мають свої особливості, тому їх розглянуто окремо
2011-2017.
by