Популярні рецепти сучасної Української кухні


Кількість мінеральних речовин у продуктах, %: манній крупі — 0,5; молоці — 0,7; яйцях — 1,0; м'ясі — 0,6-1,2; рибі — 0,9.

Залежно від розчинності вітаміни поділяють на водо- (С, групи В,РР і Р) і жиророзчинні (А, Б, Е, К). До вітаміноподібних речовин відносять вітаміни Р і ІЛ.

Промислове значення Мають також луфар, терпуг, більдюга, риба-капітан, ме- роу та ін. \ За термічним станом р^ібу поділяють на живу, охолоджену і морожену

К р а б и — великі морські раки масою 3-5 кг надходять на підприємства ма- сового харчування у вигляді консервів. Перед приготуванням страв консервні банки розкривають, знімають папір і кісткові пластинки, відокремлюють цілі шматочки м'якоті. Використовують для приготування салатів, закусок і других гарячих страв
2011-2017.
by