Популярні рецепти сучасної Української кухні


Людині потрібно на добу 400-500 г вуглеводів, з них 50-100 г моно- і дисаха- ридів.

Вітаміноподібні речовини. До них належать вітаміни F і U.

На спині є два плавники: перший — короткий, другий — довгий. Анальний плав- ник також довгий і доходить до кінця тіла. М'ясо біле, з рожевим відтінком, ніжне, смачне. Печінка риби містить до 55 % жиру. Ікра нагадує лососеву. Надходить мороженою, без голови. Використовують для смаження, варіння, приготування заливних страв

Телятина — м'ясо від світло-рожевого до сірувато-рожевого кольору, ніжної консистенції. Підшкірний жир майже відсутній, внутрішній жир щільний, білого або біло-рожевого кольору, сполучна тканина ніжна
2011-2017.
by