Популярні рецепти сучасної Української кухні


Васильки. Мають сильний приємний аромат гвоздики або мускатного горіха і пряний солонуватий смак. В їжу використовують листя і молоді пагони свіжими і сушеними. Зелень вживають як приправу до м'ясних, рибних і овочевих страв, соків, салатів, сиру, перших страв і при солінні овочів. Порошок з сухого листя може заміняти перець.

При спиртовому бродінні під дією дріжджів із цукру утворюється спирт, вуг- лекислий газ та інші сполуки (гліцерин, сивушні масла), які є причиною псування овочевих і плодових соків, варення, повидла.

Риба надходить солоною, у вигляді баликових виробів, консервів, форель — свіжою

Рис. 54. Знімання шкіри з тушки щуки панчохою
2011-2017.
by