Цибулина складається з денця, від якого вниз відходять корінці, а догори — м'ясисті лусочки.
Солоні томати. Перед засолюванням свіжі томати сортують за ступенем дости- гання на червоні, рожеві, бурі, молочні, зелені. Потім їх миють і солять так само, як і огірки. Концентрація розсолу — 7-8 %
Надходить тушами і півтушами
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Сиру моркву використовують для салатів, відварену і припущену — для гарнірів, оздоблення холодних страв і закусок, пасеровану — для заправляння перших страв, соусів.Цибулина складається з денця, від якого вниз відходять корінці, а догори — м'ясисті лусочки.
Солоні томати. Перед засолюванням свіжі томати сортують за ступенем дости- гання на червоні, рожеві, бурі, молочні, зелені. Потім їх миють і солять так само, як і огірки. Концентрація розсолу — 7-8 %
Надходить тушами і півтушами