Популярні рецепти сучасної Української кухні


Часточки. Моркву нарізують на циліндри 4 см заввишки, які розрізають уз- довж на чотири частини. Використовують для припускання, тушкування.

46 Кубики. Нарізують сирі або варені буряки середніми й дрібними кубиками так, як картоплю. Використовують середні кубики сирих буряків для тушкування, дрібні варених буряків — для приготування холодних закусок.

• Д о д а й т е в розсіл з солоними огірками трохи гірчиці —вони стануть смач- нішими і будуть довше зберігатися

92 Рис. 53. Обробка камбали: 1 —обчищання луски; 2 — відрізування голови; 3 — видалення нутрощів; 4 — відрізування плавників; 5 — знімання шкіри; 6 — пластування
2011-2017.
by