Овочі багаті на вуглеводи у вигляді цукрів (сахарози, фруктози, глюкози), крох- малю, клітковини, інуліну. Вміст цукрів коливається від 0,2 до 11 %. Багато саха-: у,\ в буряках (11 %), фруктози в кавунах (5,6-11 %), глюкози в моркві, динях.
Риба надходить мороженою, копченою і у вигляді консервів. Використовують для смаження, тушкування та приготування холодних закусок
*Не в и к о р и с т о в у й т е свіжий хліб: вироби матимуть клейку консистенцію
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Кружальця сирої картоплі використовують для смаження основним способом і у фритюрі; вареної — для приготування запечених страв з риби і м'яса.Овочі багаті на вуглеводи у вигляді цукрів (сахарози, фруктози, глюкози), крох- малю, клітковини, інуліну. Вміст цукрів коливається від 0,2 до 11 %. Багато саха-: у,\ в буряках (11 %), фруктози в кавунах (5,6-11 %), глюкози в моркві, динях.
Риба надходить мороженою, копченою і у вигляді консервів. Використовують для смаження, тушкування та приготування холодних закусок
*Не в и к о р и с т о в у й т е свіжий хліб: вироби матимуть клейку консистенцію