Популярні рецепти сучасної Української кухні


Діяльність ферментів можна регулювати за допомогою температури. При тем- пературі 40-60 °С ферменти найактивніші, при 70-80 °С вони руйнуються, зни- ження температури до 0 °С дуже сповільнює їх діяльність.

Часточки. Моркву нарізують на циліндри 4 см заввишки, які розрізають уз- довж на чотири частини. Використовують для припускання, тушкування.

9. Які способи застосовують при нарізуванні овочів соломкою, бочечками, зірочками? 10. Складіть технологічну схему обробки перцю для фарширування

Ікра і молочко багаті на білки, жири, вітаміни А і Т). Ікра родини коропових (усача, маринки, осману) отруйна, тому її в їжу не використовують. Ікру риб 103 родини осетрових і лососевих видаляють одразу після вилову. її засолюють і консервують. Ікру інших риб промивають і вживають для приготування рибних закусок. З ікри готують запіканки, її маринують, засолюють або використовують для прояснення бульйону. Молочко і жир промивають і додають до котлетної маси
2011-2017.
by