Для обчищання картоплі та коренеплодів уручну на робочому місці встанов- люють крісло для працівника, зліва від нього — тару з необробленими овочами, перед ним — окремо тару для оброблених овочів і для відходів.
Гіркуватий присмак недозрілих томатів зумовлений наявністю в них глікоал- калоїдів — соланіну і томатину. При дозріванні плодів їх кількість зменшується, а при консервуванні практично повністю руйнується
93 У великої риби відрізують голову, потрошать її через отвір, що утворився, виймають ікру, видаляють плавники і знімають шкіру. Рибу промивають і нарізу- ють на порціонні шматочки
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Столові буряки нарізують простими і складними формами для приготування борщів, вінегретів, гарнірів.Для обчищання картоплі та коренеплодів уручну на робочому місці встанов- люють крісло для працівника, зліва від нього — тару з необробленими овочами, перед ним — окремо тару для оброблених овочів і для відходів.
Гіркуватий присмак недозрілих томатів зумовлений наявністю в них глікоал- калоїдів — соланіну і томатину. При дозріванні плодів їх кількість зменшується, а при консервуванні практично повністю руйнується
93 У великої риби відрізують голову, потрошать її через отвір, що утворився, виймають ікру, видаляють плавники і знімають шкіру. Рибу промивають і нарізу- ють на порціонні шматочки