Популярні рецепти сучасної Української кухні


Вітамін В]5 (пангамова кислота) бере участь в окислювальних процесах орга- нізму, сприятливо діє на серце, судини, кровообіг, особливо в літньому віці.

В кулінарії шпинат використовують для приготування кулешиків, соусів, салатів.

Голови відокремлюють на голововідсікаючій машині продуктивністю 30-40 риб/хв. У дрібної риби (масою до 200 г) голову залишають, з неї видаляють зябра й очі

Щільна сполучна тканина має дуже розвинені колагенові волокна, які роз- міщені паралельними пучками. Вона дуже міцна, стійка до нагрівання і механічної обробки, входить до складу сухожилків, зв'язок, оболонок м'язів, кісток, хрящів
2011-2017.
by