Популярні рецепти сучасної Української кухні


33 Миють овочі, щоб видалити з їх поверхні залишки землі та піску, збільшити терміни експлуатації картоплечисток, раціонально використати відходи. Миють овочі в овочемийних машинах або вручну у ваннах з решітчастим настилом (пере- мішують дерев'яною кописткою, виймають металевим ковшем з отворами).

На підприємствах масового харчування тара надходить разом із товаром.

Морожена риба. У замороженому стані надходить риба нерозібрана, потро- шена з головою і без голови, потрошена і нарізана на шматки масою не менш ніж 0,5 кг. Окремі види риби надходять у вигляді філе, замороженого у блоках масою від 1 до 12 кг

Маринування. Нарізані шматочки риби збризкують лимонною кисло- тою або оцтом і тримають на холоді, щоб надати готовим стравам специф- ічного смаку й аромату, а також для розм'якшення сполучної тканини
2011-2017.
by