Популярні рецепти сучасної Української кухні


Біохімічні процеси проходять під дією ферментів, що містяться в продуктах. До них належать дихання і гідролітичні процеси.

Кружальця. Бульбам вареної або сирої картоплі надають форму циліндра діа- метром 2-3 см, потім нарізують упоперек на кружальця 0,2-0,3 см завтовшки.

* Не о б ч и щ а й т е шкірочку з молодих кабачків: у ній міститься більше вітаміну С, ніж у м'якоті

Рис. 72. Схема розбирання свинячої туші: Рис. 73. Схема розбирання баранячої і / — лопаткова частина; 11 — грудинка; III — телячої туші: шийна частина; IV — корейка; V — тазостег- / — лопаткова частина; II — шийна частина; нова частина; VI — вирізка. ///— корейка; IV— грудинка; V— тазостегнова частина
2011-2017.
by