Популярні рецепти сучасної Української кухні


Промивають обчищені овочі у холодній воді (у ваннах), щоб видалити залишки шкірочки, піску.

При обробці у цибулі-порею відрізують корінці, зніма- ють пожовкле і гниле листя, відрізують зелену частину стебла, розрізують уздовж, щоб краще змити пісок і землю, потім миють холодною водою так, як і цибулю зелену.

М'ясо смачне, соковите, ніжне, має специфічний запах, який нагадує запах осе- ледця. У м'ясі 3,2-3,6 % жиру і 17,6-20,3 % білка. Надходить риба без голови мороженою, маринованою. Використовується у кулінарії для варіння, припус- кання, смаження, запікання і для холодних закусок

Розрізняють напівфабрикати натуральні, січені натуральні і з котлетної маси
2011-2017.
by