Популярні рецепти сучасної Української кухні


Ароматичні речовини. До них належать ефірні олії й екстрактивні речовини.

У разі виявлення нестачі необхідно викликати представника постачальника для складання акту.

С к у м б р і я — (з родини скумбрієвих) має веретеноподібне тіло 19-35 см завдовжки з тонким хвостовим стеблом, вкрите дрібною сріблястою лускою. Спинка зеленувато-синя з темними вигнутими поперечними смужками. М'ясо ароматне, смачне, з різким рибним запахом. Жирність м'яса 5-13 %. Жир швидко окис- і" 78 79 люеться. Після теплової обробки м'ясо скумбрії часто набуває сірого кольору із зеленуватим відтінком

Спинні "жучки" не видаляють, щоб риба не деформувалася при варінні і припус- канні. Вони легко відокремлюються після теплової обробки. Кількість відходів при обробці стерляді становить близько 42 %
2011-2017.
by