Залежно від способу одержання врожаю розрізняють овочі відкритого і закри- того грунту, грунтові, парникові, тепличні.
*Не в и к о р и с т о в у й т е для гніта залізні предмети, цеглу, або піщане каміння
91 Рис. 49. Пластування риби: а —від голови до хвоста; б — від хвоста до голови
Популярні рецепти сучасної Української кухні
4 Улюблені напої українців — різні кваси (хлібний, буряковий, яблучний, бере- зовий, журавлинний, калиновий, малиновий, грушевий); узвари із сушених і свіжих яблук, груш, слив, вишень; медова сита, пиво.Залежно від способу одержання врожаю розрізняють овочі відкритого і закри- того грунту, грунтові, парникові, тепличні.
*Не в и к о р и с т о в у й т е для гніта залізні предмети, цеглу, або піщане каміння
91 Рис. 49. Пластування риби: а —від голови до хвоста; б — від хвоста до голови