32 Залежно від термінів дозрівання різні сорти овочів поділяють на ранні, се- редні та пізні.
Перед в и к о р и с т а н н я м кабачки і патисони миють, відрізують плодоніжку, обчищають шкірку, промивають. Великі екземпляри обробляють так, як гарбузи
Інколи визигу видаляють після пластування риби
Популярні рецепти сучасної Української кухні
- Цибуля зелена — містить ефірні олії, до ЗО мг% вітаміну С і 2 мг% каротину, 1,3 % білка, 3,5 % цукрів. При споживанні 80-100 г цибулі зеленої можна повністю задовольнити добову потребу організму у вітаміні С. Цибулю зелену (ци-булю- перо) використовують свіжою разом з цибулиною, яка проросла (довжина пера не менш ніж 20 см).32 Залежно від термінів дозрівання різні сорти овочів поділяють на ранні, се- редні та пізні.
Перед в и к о р и с т а н н я м кабачки і патисони миють, відрізують плодоніжку, обчищають шкірку, промивають. Великі екземпляри обробляють так, як гарбузи
Інколи визигу видаляють після пластування риби