Популярні рецепти сучасної Української кухні


Стовпці — гречані хлібці, випечені в керамічних кухлях з рідкого кислого гречаного тіста, які заміняли хліб.

Для оздоблення страв з цибулі нарізують квіти (лілії, хризантеми).

Використовують для смаження, запікання, тушкування і для холодних закусок

При обвалюванні тазостегнової частини її кладуть на дошку зовнішнім боком донизу, вирізують клубову (тазову) кістку і крижові хребці. Вздовж стегнової кістки розрізують м'якоть і вирізують шар м'якоті — внутрішню частину. Після цього вирізують стегнову кістку і відрізують гомілку. М'якоть, що залишилась, розділя- ють по плівках на частини — верхню, бокову і зовнішню. Шматки м'яса зачища- ють від сухожилків, зайвого жиру, зрізують закраїни
2011-2017.
by