Мікроорганізми — це бактерії, дріжджі, плісені, які спричинюють бродіння, гниття, пліснявіння.
Морожена риба. У замороженому стані надходить риба нерозібрана, потро- шена з головою і без голови, потрошена і нарізана на шматки масою не менш ніж 0,5 кг. Окремі види риби надходять у вигляді філе, замороженого у блоках масою від 1 до 12 кг
Всю роботу у цехах виконують кухарі III, IV, V розрядів і працівники II розря- ду під керівництвом кухаря-бригадира або начальника цеху
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Міститься у висівках рису, дріжджах, печінці та крові тварин.Мікроорганізми — це бактерії, дріжджі, плісені, які спричинюють бродіння, гниття, пліснявіння.
Морожена риба. У замороженому стані надходить риба нерозібрана, потро- шена з головою і без голови, потрошена і нарізана на шматки масою не менш ніж 0,5 кг. Окремі види риби надходять у вигляді філе, замороженого у блоках масою від 1 до 12 кг
Всю роботу у цехах виконують кухарі III, IV, V розрядів і працівники II розря- ду під керівництвом кухаря-бригадира або начальника цеху