Популярні рецепти сучасної Української кухні


Цибулина складається з денця, від якого вниз відходять корінці, а догори — м'ясисті лусочки.

44 Обробка коренеплодів. Моркву, столові буряки, редьку, ріпу, брукву обробля- ють механічним або термічним способом (як і картоплю), а також вручну (довгу моркву тільки вручну). Процес обробки включає такі операції: сортування, миття, обчищання, промивання, нарізування.

74 Поверхня тіла риби вкрита шкірою, під якою знаходяться м'язи. Вони склада- ються з дрібних м'язових волокон, що мають попереково-смугасту будову і з'єднані між собою пухкою сполучною тканиною

§ 8. Приготування рибних напівфабрикатів З обробленої риби готують напівфабрикати для варіння, припускання, сма- ження з невеликою кількістю жиру (основним способом) і у великій кількості жиру (фритюрі), запікання, тушкування
2011-2017.
by