Популярні рецепти сучасної Української кухні


§ 2. Класифікація свіжих овочів Овочі поділяються на дві групи: вегетативні та плодові.

Кулінарний виріб— харчовий продукт або поєднання продуктів, які доведені до кулінарної готовності, але потребують незначної додаткової обробки (розігріван- ня, порціонування, оформлення).

Найцінніші молоді гриби

§ 4. Кулінарне розбирання і обвалювання яловичої туші Кулінарне розбирання м'яса здійснюють з метою раціонального використання окремих частин туші, які мають різне кулінарне призначення. З кожної частини туші можна приготувати різноманітні кулінарні вироби. Вихід окремих частин залежить від породи, віку, вгодованості тварин. Розбирання півтуші яловичини передбачає такі операції: розділення на відруби, обвалювання відрубів, жилкуван- ня і зачищання, виділення напівфабрикатів великими шматками
2011-2017.
by