Популярні рецепти сучасної Української кухні


Топінамбур і батат обробляють і нарізують так, як картоплю.

Рис. 5. Функціональні місткості та засоби їх переміщення: 1 — візок ТП-80 з підйомною платформою; 2 — розвантаження електросковороди; З — завантаження пароварильного апарата.

Гарбузи. За призначенням гарбузи поділяють на столові, кормові, технічні, а за терміном дозрівання — на ранні, середні, пізні. Столові сорти гарбузів мають різні за величиною плоди і різну форму (кулясту, циліндричну, яйцеподібну). Шкіра гарбузів буває гладенька, сітчаста або ребриста, білого, сірого, жовтого чи оранжевого кольору. М'якоть біла, жовта, слабко-зеленого або оранжевого кольору

Рибу промивають, обсушують і нарізують упоперек під прямим кутом на пор- ціонні шматочки-кругляки (рис. 47, в), які використовують для варіння, смаження, фарширування. Кількість відходів становить 35-40 %
2011-2017.
by