Популярні рецепти сучасної Української кухні


§ 3. Характеристика технологічного процесу обробки овочів Технологічний процес обробки овочів складається з таких послідовних опе- рацій: сортування і калібрування, миття, обчищання, промивання і нарізування.

Таблиця 1 Температура і відносна вологість повітря складських приміщень Стелажний спосіб використовують для зберігання риби, субпродуктів, масла, сиру, хліба, хлібобулочних виробів, кави, какао, спецій, сухого молока, яєчного порошку, свіжої капусти. Продукти розміщують на полицях стелажів, у шафах.

Квашена капуста. За способом приготування квашену капусту ділять на шат- ковану, січену, квашену цілими головками, квашену головками з січеною або шаткованою

О б с у ш у й т е обмите м'ясо: його легше і швидше розбирати
2011-2017.
by