Популярні рецепти сучасної Української кухні


• В и д а л я й т е позеленілу головку моркви — вона гірчить.

Цибуля-порей багата на цукри (6,5 %), вітамін С (35 мг%), білки (3 %), солі калію, заліза, кальцію, фосфору, містить вітаміни В,, В2, Е, РР, каротин, ефірну олію, до складу якої входить сірка.

Перед в и к о р и с т а н н я м солоні огірки виймають з розсолу, промивають холодною водою. Середні й дрібні екземпляри з ніжною шкіркою не обчищають, вживають цілими або нарізують. Великі огірки обчищають від шкірочки, розрізу- ють навпіл уздовж, видаляють насіння і нарізують. Солоні огірки нарізують ски- бочками, ромбиками для приготування перших страв, салатів; соломкою — для розсольників; дрібними кубиками — для холодних страв, січуть — для соусів

Баранина надходить тушами і півтушами. її використовують для смаження, тушкування і приготування перших страв
2011-2017.
by