Популярні рецепти сучасної Української кухні


3. Як впливає вміст води у продукті на його якість? 4. Назвіть основні види мінеральних речовин. Яке їх значення для організму людини? 5. Чому білки називають повноцінними і неповноцінними? 6. Яка роль білків у харчуванні? 7. Від чого залежить засвоюваність і харчова цінність жирів? 8. Види вуглеводів. їхнє значення у харчуванні людини.

Пектинові речовини. Ці речовини є похідними вуглеводів і входять до складу овочів і плодів. До них належать протопектин, пектин, пектинова і пектова кис- лоти.

У маслюків зачищають ніжки, відрізують шапочки, вирізують зіпсовані і чер- виві місця, з шапочок знімають слизьку шкірочку, сортують і промивають

Рибу розморожують, обчищають від луски і видаляють плавники так, як опи- сано вище
2011-2017.
by