Популярні рецепти сучасної Української кухні


Комбінат харчування — виробничо-господарський комплекс організаційно, еко- номічно і технологічно пов'язаних між собою заготівельних, доготівельних і роз- давальних підприємств. Комбінат харчування має єдину виробничу програму і план товарообігу, адміністративне і господарське управління виробничим і торго- вим процесами, загальне складське господарство. Він створюється на території великого виробничого підприємства або навчального закладу чисельністю понад 5 тис. чол.

Складні форми нарізування моркви (рис. 16). При нарізуванні моркви складними формами застосовують спосіб обточування та карбування (рис.

58 У кулінарії їх використовують у свіжому вигляді для салатів, на гарнір до м'яса і риби, для фарширування, а також для заправляння перших страв і соусів. їх солять, маринують, готують з них томатну пасту, томатне пюре, сік, соус

М'якоть лопаткової частини і пружка перед варінням згортають рулетом і пе- рев'язують
2011-2017.
by