Популярні рецепти сучасної Української кухні


Розрізняють моркву коротку — 3,5 см, напівдовгу — 8-20 см і довгу — 20-45 см. Коротка морква має невелику серцевину, соковита, солодка, довга — велику серцевину і тверду м'якоть.

Багато страв — кулеші, лемішки, лежні картопляні, гуслянки (з молока), вере- щака, шпундра та ін., які раніше вважали традиційними і широко використовува- ли, тепер почали забувати.

Для приготування борщів можна також вживати гичку ранніх буряків і обчи- щені качани білоголової капусти

Таблиця 2 Терміни зберігання напівфабрикатів на підприємствах 117 Термін зберігання, год у тому числі Напівфабрикати загальний на підприємстві- виготовлювачі Великим шматком 48 12 Порціонні натуральні 36 12 паніровані 24 8 Дрібними шматочками 21 9 3 котлетної маси 14 6 Перед відправленням на доготівельні підприємства масового харчування на- півфабрикати охолоджують до температури 6 °С
2011-2017.
by