Популярні рецепти сучасної Української кухні


*Щ об з б е р е г т и лікувальні властивості і надати їжі кращого смаку, часник кладуть у страву товченим або дрібно нарізаним наприкінці варіння, не допускаючи кип'ятіння.

23 Рис.3 Інструменти для відкривання тари: 1 — сокира-молоток; 2 — лапка; 3, 5 — молоток-лапка; 4 — обценьки; 6 — знімач обручів з бочок; 7— дерев'яний молоток; 8 — набійник дерев'яний; 9 — томагавк; 10 — лапка-ножиці; 11 — прут для відкривання тари; 12 —фігурний важіль; 13 —набійник металевий; 14 —ніж для розпорювання мішків.

Консервовані гриби. Для їх приготування використовують бочкові мариновані, солоні або відварні гриби, які фасують у скляні і металеві лаковані банки з дода- ванням прянощів і оцтової кислоти, герметично закупорюють і стерилізують

У яловичини від молодих тварин м'язи розвинені погано (стегна мають запа- дини). Жирові відкладення можуть бути відсутні. Остисті відростки хребців, сідничні горби і маклаки виступають чітко
2011-2017.
by