Для обробки капустяних і сезонних овочів робоче місце організовують так само, як і в овочевих цехах великої потужності.
Перед тепловою обробкою свіжозаморожені овочі не розморожують, а овочі, які використовують у їжу сирими, попередньо розморожують при температурі від 0 до -2 °С
З голови видаляють зябра, підрізавши з обох боків під зябровими кришками, і очі
Популярні рецепти сучасної Української кухні
20. Як розміщують інвентар на робочому місці? 30 ОБРОБКА СИРОВИНИ.Для обробки капустяних і сезонних овочів робоче місце організовують так само, як і в овочевих цехах великої потужності.
Перед тепловою обробкою свіжозаморожені овочі не розморожують, а овочі, які використовують у їжу сирими, попередньо розморожують при температурі від 0 до -2 °С
З голови видаляють зябра, підрізавши з обох боків під зябровими кришками, і очі