Популярні рецепти сучасної Української кухні


Штабельний спосіб придатний для продуктів у тарі на підтоварниках (плоди, овочі, птицю — в ящиках, крупи, борошно, цукор — у мішках). Штабелі розташо- вують так, щоб була колова циркуляція повітря.

Кружальця. Моркву однакового діаметра (2-2,5 см) нарізують упоперек на кру- жальця 0,1-0,3 см завтовшки. Використовують кружальця сирої моркви для юшки селянської, вареної — для холодних страв.

Сорти томатів розрізняють за кольором, формою, ребристістю, розміром, кількістю насіннєвих камер, а також ступенем стиглості

Обробка риби для використання цілою. Цілою використовують дрібну рибу ма- сою 75-200 г (салаку, корюшку, свіжі оселедці), а також рибу, призначену для Розморожування ' Обчищання луски 1 1 Видалення плавників ' 1 Видалення очей і зябер Відходи ' Розрізування черевця 1 Харчові Технічні Видалення нутрощів і чорної плівки ' Варіння Промивання бульйонів Рис. 41. Технологічна схема обробки риби для використання цілою
2011-2017.
by