Популярні рецепти сучасної Української кухні


Морква дуже цінний продукт харчування, оскільки має цілий комплекс вітамінів: С, В,, В2, В6, ВІ2, Е), Е, К, Р, РР, пантотенову і фолієву кислоти, велику кількість каротину (до 9 мг %), від вмісту якого залежить її колір, а також біоло- гічно активні речовини — фітонциди, мінеральні солі (кобальт, калій, залізо, мідь, фосфор, кальцій, йод, бром та ін.), ферменти, полісахариди (пектини, клітковина), багато цукрів (до 15 %), які легко засвоюються, органічні кислоти, флавоноїди, ефірні олії, що зумовлюють специфічний аромат моркви.

Вітаміноподібні речовини. До них належать вітаміни F і U.

9. Які способи застосовують при нарізуванні овочів соломкою, бочечками, зірочками? 10. Складіть технологічну схему обробки перцю для фарширування

Приготування начинки. Ріпчасту цибулю дрібно нарізують, пасерують, додають сухарі, січені варені яйця, розтертий із сіллю часник і перець
2011-2017.
by