12. Від чого залежать колір, смак і аромат продуктів? 13. Визначте і порівняйте енергетичну цінність 350 г таких продуктів харчування: картоплі, капусти білоголової, столових буряків, печінки яловичої, хліба житнього і пшеничного з борошна II сорту.
Хімічний склад риби не є постійним, він змінюється залежно від виду, віку, місця і пори вилову
М'ясо поросят-молочників одержують від тварин забійною масою від 3 до 6 кг
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Нарізують кільцями, півкільцями, часточками, дрібними кубиками (рис. 15) безпосередньо перед тепловою обробкою, оскільки вона швидко в'яне і вивітрю- ються ефірні олії.12. Від чого залежать колір, смак і аромат продуктів? 13. Визначте і порівняйте енергетичну цінність 350 г таких продуктів харчування: картоплі, капусти білоголової, столових буряків, печінки яловичої, хліба житнього і пшеничного з борошна II сорту.
Хімічний склад риби не є постійним, він змінюється залежно від виду, віку, місця і пори вилову
М'ясо поросят-молочників одержують від тварин забійною масою від 3 до 6 кг