Міститься у висівках рису, дріжджах, печінці та крові тварин.
Використовують тріскові для тушкування, варіння, смаження, запікання, при- готування котлетної маси, для холодних закусок
§ 3. Організація технологічного процесу обробки м'яса і виробництва напівфабрикатів Кулінарна обробка м'яса включає такі операції: розморожування; зачищання забруднених місць і видалення клейма; обмивання; обсушування; розрубування туші на частини; обвалювання; жилкування і зачищання від сухожилків, надлишку жиру і грубих плівок; приготування напівфабрикатів
Популярні рецепти сучасної Української кухні
*Щ об з б е р е г т и лікувальні властивості і надати їжі кращого смаку, часник кладуть у страву товченим або дрібно нарізаним наприкінці варіння, не допускаючи кип'ятіння.Міститься у висівках рису, дріжджах, печінці та крові тварин.
Використовують тріскові для тушкування, варіння, смаження, запікання, при- готування котлетної маси, для холодних закусок
§ 3. Організація технологічного процесу обробки м'яса і виробництва напівфабрикатів Кулінарна обробка м'яса включає такі операції: розморожування; зачищання забруднених місць і видалення клейма; обмивання; обсушування; розрубування туші на частини; обвалювання; жилкування і зачищання від сухожилків, надлишку жиру і грубих плівок; приготування напівфабрикатів